Erilaisiin asuihin ja tyyleihin sopivat erilaiset meikit. Max Factor tarjoaa onneksi upean valikoiman, joista on helppo ammentaa tyyliin kuin tyyliin sopivat meikit ja värit! Löydät tästä artikkelista vinkkejä oikeiden sävyjen ja tyylien valintaan. Vinkkiemme avulla valitset ihon väriisi ja asuusi sopivan Max Factor -luomivärin ja Max Factor -huulipunan sekä luot näyttävyyttä katseeseesi laadukkaalla Max Factor -ripsivärillä.

Max Factor -luomivärin valinta

Luomivärin valinta on yksi tärkeimmistä valinnoista asuun ja tyyliin sopivan meikin luomisessa. Samat luomivärien sävyt eivät nimittäin todellakaan pue kaikkia yhtä hyvin eivätkä sovi jokaiseen asuun! Etenkin syksyisin monelle tulee aivan uudenlaista kiinnostusta kokeilla uusia luomivärisävyjä, vaikkapa syksyn trendiväreissä! Kun luonto ympärillä puhkeaa väriloistoonsa, on kiva loihtia myös omille kasvoille hieman tavallista värikkäämpi ilme. Löydät hyvän valikoiman luomivärejä ja muita meikkejä Max Factor -tuotteiden joukosta.

Ihan ensiksi kannattaa määritellä oman ihon sävy. Se nimittäin määrittää hyvin pitkälti sen millaiset luomivärin sävyt pukevat sinua parhaiten. Jos valitset väärän sävyn, saatat jopa näyttää kalpealta tai sairaalta. Mieti siis onko ihosi sävyltään lämmin vai kylmä. Tämä on helppo määritellä katsomalla omia ranteita, sillä suonesi näyttävät sitä vihreämmiltä mitä lämpimämpi ihonsävy sinulla on. Sinisiltä näyttävät verisuonet sen sijaan viittaavat kylmään ihon sävyyn.

Lämpimän sävyiselle iholle sopivat esimerkiksi vihreät, pronssiset ja kullansävyiset luomivärit. Kylmän sävyiselle iholle kannattaa sen sijaan suosia kylmiä luomivärisävyjä. Esimerkiksi vaaleanpunainen, kirkkaan sininen sekä hopea ovat hyviä sävyjä kylmälle ihon sävylle. Löydät Max Factorilta esimerkiksi upeita luomiväripaletteja, kuten nuden sävyisiä luomivärejä sisältävän Masterpiece Nude Palette Eyeshadow -paletin ja hieman tummempia sävyjä sisältävän Colour X-Pert Soft Touch Palette -paletin.

Max Factor -huulipunan valinta

Myös huulipunan valintaan vaikuttaa ihon oma värisävy. Jos ihosi sävy on lämmin, kannattaa suosia huulipunia, jotka taittavat oranssiin. Jos taas ihosi sävy on kylmä, kannattaa suosia huulipunia, joiden väri taittaa siniseen. Lämpimän ihon omaava voi löytyy suosikkisävynsä esimerkiksi ruskeiden, nuden väristen, oranssin punaisten tai korallisten sävyjen joukosta. Kylmäsävyisen ihon omaavan taas kannattaa suunnata katseensa etenkin pinkkeihin, pinkin nudeihin sekä siniseen taittaviin punaisiin sävyihin. Klassinen punainen huulipuna on siitä harvinainen, että se sopii lähes kaikille. Myös fuksia sopii todella monille – niin tumma- kuin vaaleasävyisillekin ihoille – kunhan vain sen tummuus valitaan omaan ihon sävyyn sopivana.

Max Factorilta löytyy myös laadukkaita huulipunia useissa eri sävyissä. Yksi hyvä esimerkki on Colour Elixir Velvet Matte Lipstick, josta löytyy useita värisävyjä: 05 Nude, 40 Dusk, 55 Desert ja 65 Raisin. Max Factor Colour Elixir Velvet Matte Lipstick -huulipuna jättää huulille viimeistellyn mattamaisen pinnan.

Näyttävyyttä katseeseen Max Factor -ripsivärillä

Monen suosikkimeikkituote on ripsiväri. Tämä ei olekaan mikään ihme, sillä ripsiväri tuo ripsiin kaivattua volyymia ja katseeseen upeaa näyttävyyttä. Max Factor tarjoaa hyvän valikoiman erilaisia ripsivärejä. Esimerkiksi Max Factor Lash Revival Mascara on suosittu vaihtoehto. Sitä on saatavana sekä mustana että tummanruskeana vaihtoehtona. Ripsivärin koostumus on nestemäinen ja sen harjasosa erottelee ripset näyttävästi. Harjaa on mahdollista taivuttaa, mikä auttaa saavuttamaan tavallista paremman tuloksen ja entistä näyttävämmät ripset. Max Factor -ripsiväri onkin oivallinen keino lisätä esimerkiksi iltameikkiin tavallista enemmän näyttävyyttä ja dramatiikkaa!