Ovatko käsityöt, tekstiilitaide ja askartelu sinun juttujasi? Ehkä teet käsitöitä niin omiin tarpeisiin kuin lahjaksikin? Oletko koskaan ajatellut, että voisit myös myydä omia käsitöitäsi ja tekstiilejäsi? Myyminen onnistuu erittäin hyvin esimerkiksi erilaisissa toritapahtumissa ja myyjäisissä, joihin voi hurauttaa vaikka omalla autolla. Jos sinulla on pakettiauto, voit hankkia siihen hyllyt kätevästi osoitteesta https://www.worksystem.fi/ ja lähteä myymään omia tuotoksiasi.
Se on kannattavaa, sillä käsityöt ovat aina kysyttyjä ja niistä maksetaan hyvin. Kun otat vielä Worksystemsin avuksesi, sinun ei tarvitse maksaa maltaita, vaan pääset aloittamaan toiminnan jo pienellä pääomalla. Erityisesti joulun alla omatekoiset tuotteet, joita myydään toreilla ja turuilla tekevät kauppansa todella hyvin. Lastaa siis hyllyt täyteen tavaraa ja lähde tienaamaan. Käsitöistäsi voi kehkeytyä vaikka miten hyvin menestyvä bisnes!

Kaikkea vaatteista koristeisiin ja tekstiileihin

Käsityöt voivat kattaa aivan kaiken esimerkiksi pipoista, lapasista, villasukista ja villapaidoista vaikka tyynynpäällisiin ja mattoihin. Mikä ikinä onkaan sinun intohimosi, anna sen näkyä. Kun teet asioita suurella sydämellä, muutkin huomaavat sen. Käsitöitä oppii vain tekemällä. Aloita siis rohkeasti tekemään jotain uutta, mistä olet aina unelmoinut. Jos käsityösi ovat aikaisemmin olleet pieniä, voit kokeilla jotakin hieman suurempaa. Mikäli mattojen kudonta ei kuulosta sinun jutultasi, voi ehkä paitojen, housujen tai mekkojen ompelu olla enemmän sinun makuusi. Ensimmäiset tekeleet eivät välttämättä aina onnistu siten kuin haluaisi, mutta se ei haittaa. Ota rohkeasti härkää sarvista ja lähde kokeilemaan kaikkea uutta!