Tekstiilisuunnittelijan työnkuva on laaja ja siihen sisältyy muun muassa tekstiilituotteiden suunnittelua, erilaisten tekstiilimateriaalien käsittelyä, luovaa ilmaisua ja innovaatiotaitoja sekä tuotesuunnittelua ja markkinointia. Monet työnkuvaan liittyvät projektit ja tehtävät suoritetaan tietokoneella, joten tietokonetaitojen perusymmärrys on myös tärkeä osa tekstiilisuunnittelijan ammattia.

Tietokone tekstiilisuunnittelijan apuna

Yksi erinomainen tapa parantaa omaa työtehokkuutta ja varmistaa laadukas työnjälki on hankkia työpäivien tueksi laadukas tietokone, jonka avulla esimerkiksi tekstiilituotteiden suunnitteluun ja markkinointiin liittyvät projektit voidaan viedä loppuun entistä nopeammin ja tehokkaammin. Yksi kehutuimmista ja laadukkaimmista tietokoneista on monien mielestä Applen iMac 27 Retina 5K, sillä tämän tietokoneen äärimmäisen tarkan ja korkealaatuisen resoluution omaava näyttö soveltuu loistavasti myös haastavampien työtehtävien tekemiseen tekstiilisuunnittelijan työssä.

Arvokkaan tietokoneen ostaminen uutena voi kuitenkin olla esimerkiksi toiminimellä työskentelevälle yksinyrittäjälle merkittävä rahallinen investointi. Applen iMac-näytöt saattavat maksaa uutena vuosimallista ja prosessorin tehokkuudesta riippuen reilusti yli 2 000 euroa, mikä voi luonnollisesti vastata pienyrittäjällä jopa kokonaisen kuukauden tuloja. On kuitenkin tärkeää, että työntekoa varten pyritään hankkimaan mahdollisimman laadukas tietokone, sillä sen avulla työtehokkuutta on helppo parantaa, ja tämä voi omalta osaltaan johtaa taas yritystulojen kasvattamiseen.

Tilaa edullisesti käytettynä

Tänä päivänä monet Applen arvokkaimmista tietokoneista on kuitenkin mahdollista hankkia käytettynä sekä yksityis- että yrityskäyttöön. Vaikka tällöin yrittäjä ei voi tehdä käytetyn tietokoneen hankinnasta arvonlisänveron vähennyksiä, käytetyn tietokoneen ostaminen säästää niin paljon rahaa uuden tietokoneen ostamiseen verrattuna, että arvonlisänveron merkitys jää tässä mielessä vähäiseksi. Parhaimmillaan käytetyn iMac-näytön ostaminen auttaa säästämään jopa 70 % uuden hinnasta. Esimerkiksi pienyrittäjänä toimivalle tekstiilisuunnittelijalle kyseessä on siis todella merkittävä summa.

Käytetyn iMac-näytön tilaaminen mResellin verkkokaupasta on erittäin turvallista, sillä kaikki myytävänä olevat laitteet ovat valtuutetun Apple-teknikon testaamia. Lisäksi tuotteisiin on saatavilla jopa 12 kuukauden käyttöturvatakuu mahdollisia laitevikoja vastaan, joten vastaanottaessasi tilaamasi tietokoneen voit olla sataprosenttisen varma siitä, että laitteen kunto vastaa tuotekuvausta ja se toimii juuri niin kuin sen pitääkin.

Turvalliset ja joustavat maksumenetelmät puolestaan takaavat sen, että voit tilata arvokkaammankin iMac-näytön työkäyttöön vaikkapa pienempiin eriin pilkotulla laskulla. Toisin sanoen käytetyn tietokoneen tilaaminen mResellin verkkokaupasta on aivan yhtä turvallista kuin saman laitteen tilaaminen uutena mistä tahansa toisesta tunnetusta verkkokaupasta.